Partners

Mellby Garage – 60 år av garagekunskap i din tjänst

Mellby Garage AB är Sveriges största tillverkare av monteringsfärdiga garage. De levererar riktiga garage med 10 års garanti på allt ingående material, skriftlig byggnormsgaranti samt prisgaranti.

Tureberg Åkeri

Turebergs kan tillhandahålla ett kvalitativt sortiment av tjänster och produkter fokuserat mot kunder i bygg- och servicesektorn samt kommuner och landsting. De löser kundens behov av transporter, material och mark- och anläggningsentreprenader.

Riksbyggen

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. De är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder.

Renta

Renta är en erfaren och pålitlig maskinuthyrare med ett stor sortiment

Zengun

Sedan starten 2009 har Zengun tagit stora steg mot målsättningen att bli en av de ledande byggentreprenörerna i Stockholm. De arbetar målmedvetet för att skapa och bibehålla långsiktiga affärsrelationer. Med en spännande blandning av erfarenhet, ny kunskap och hunger vill de möta och överträffa kundernas förväntningar.

Fastighet och Saneringstjänst AB

FSAB har specialkompetens för att klara av de tuffa krav som ställs på sanering, bygg, vvs, industriservice och fastighetsjour. Kunderna finns inom i stort sett alla branscher exempelvis industrier, byggbolag, försäkringsbolag, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och privata personer.