Partners

Mellby Garage – 60 år av garagekunskap i din tjänst

Mellby Garage AB är Sveriges största tillverkare av monteringsfärdiga garage. De levererar riktiga garage med 10 års garanti på allt ingående material, skriftlig byggnormsgaranti samt prisgaranti.

Tureberg Åkeri

Turebergs kan tillhandahålla ett kvalitativt sortiment av tjänster och produkter fokuserat mot kunder i bygg- och servicesektorn samt kommuner och landsting. De löser kundens behov av transporter, material och mark- och anläggningsentreprenader.

Rikgsbyggen

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. De är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder.

Markona

Markona är ett av Sveriges 10 största mark- och anläggningsföretag med kontor i Uppsala och Enköping. De är ett familjeägt företag som består av 150 engagerade och professionella medarbetare som tillsammans utför uppdrag för både offentlig sektor och privata företag. Markonas verksamhet startades 1994, då under namnet Uppsala Asfaltsanläggningar AB (ASFAB). Det hela började med att Christer Andersson köpte en mindre asfalteringsverksamhet och anställde fyra asfalteringsarbetare. Första året arbetade de enbart med handläggning av asfalt och det året omsatte bolaget 2 miljoner kronor, för 2018 omsatte vi 345 miljoner kronor.

YRC Rental

YRC Rental är en erfaren och pålitlig maskinuthyrare med ett stor sortiment

Zengun

Sedan starten 2009 har Zengun tagit stora steg mot målsättningen att bli en av de ledande byggentreprenörerna i Stockholm. De arbetar målmedvetet för att skapa och bibehålla långsiktiga affärsrelationer. Med en spännande blandning av erfarenhet, ny kunskap och hunger vill de möta och överträffa kundernas förväntningar.

Fastighet och Saneringstjänst AB

FSAB har specialkompetens för att klara av de tuffa krav som ställs på sanering, bygg, vvs, industriservice och fastighetsjour. Kunderna finns inom i stort sett alla branscher exempelvis industrier, byggbolag, försäkringsbolag, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och privata personer.