Om oss

Namnet Rifum, (bygger kungligt) registrerades redan 1981 av John Graff medan Rifum Bygg & Anläggning AB startades 2009 som enmansföretag. Sedan dess har verksamheten utökats till att sysselsätta mer än 20 personer och vi driver idag företaget i stolt familjeanda tillsammans med sönerna Christoffer och Alexander.

Verksamheten består framför allt av två områden, markarbeten och byggentreprenader. Vi tror att nöjda och glada medarbetare gör ett bättre jobb och vi strävar alltid efter att knyta långsiktiga samarbeten med våra partners – där alla känner sig trygga och bekväma i sitt val av entreprenör. Det innebär också att vi har kollektivavtal för våra medarbetare.

Vi utför de flesta entreprenader i egen regi och har en välutrustad vagnpark med grävmaskiner, hjullastare, lastbilar samt fullt utrustade snickarlag. Utöver det samarbetar vi med större byggbolag, där vi fungerar som Underentreprenör.

Rifum Bygg & Anläggning AB erbjuder marknadens mest effektiva totalentreprenad. Med det, sticker vi ut hakan och erbjuder kunniga och effektiva tjänster inom det du behöver av mark-, bygg- och övrig entreprenadarbeten.

Vårt arbetsområde är en omkrets av ca 10 mil från Uppsala.

Administration/Företagsledning

John Graff

070-591 50 40

john@rifum.se

Kalkyl/Offert/Planering

Christoffer Graff

070-786 56 00

christoffer@rifum.se

Bygg

Alexander Graff

070-786 56 01

alexander@rifum.se

Arbetsledare mark

Kim Andersson

070- 309 79 16

kim@rifum.se

Bygg

Arto Harju

Philip Larsén

Kaptus Araslanov

Sergei Araslanov

Robert Björklin

Albin Eriksson

Michael Jonsson

Benny Storfors

Bo-Krister Qvist

Ulf Holm

Hans-Peter Holm

Mark

Linus Björklund

Pär Jogenby

Jocke Brunzel

Erik Johnsson

Ulf Holm

Hans-Peter Holm

Transport

Roland Brodd