Om oss

Namnet Rifum, (bygger kungligt) registrerades redan 1981 av John Graff medan Rifum Bygg & Anläggning AB startades 2009 som enmansföretag. Sedan dess har verksamheten utökats till att sysselsätta mer än 20 personer och vi driver idag företaget i stolt familjeanda tillsammans med sönerna Christoffer och Alexander.

Verksamheten består framför allt av två områden, markarbeten och byggentreprenader. Vi tror att nöjda och glada medarbetare gör ett bättre jobb och vi strävar alltid efter att knyta långsiktiga samarbeten med våra partners – där alla känner sig trygga och bekväma i sitt val av entreprenör. Det innebär också att vi har kollektivavtal för våra medarbetare.

Vi utför de flesta entreprenader i egen regi och har en välutrustad vagnpark med grävmaskiner, hjullastare, lastbilar samt fullt utrustade snickarlag. Utöver det samarbetar vi med större byggbolag, där vi fungerar som Underentreprenör.

Rifum Bygg & Anläggning AB erbjuder marknadens mest effektiva totalentreprenad. Med det, sticker vi ut hakan och erbjuder kunniga och effektiva tjänster inom det du behöver av mark-, bygg- och övrig entreprenadarbeten.

Vårt arbetsområde är en omkrets av ca 10 mil från Uppsala.

Företagsledning

John Graff

070-591 50 40

john@rifum.se

Arbetschef

Christoffer Graff

070-786 56 00

christoffer@rifum.se

Ansvarig bygg

Alexander Graff

070-786 56 01

alexander@rifum.se

Kontor/Administration/HR-ansvarig

Yasmine Hamberg

0703-097900

yasmine@rifum.se