Om oss


 

Rifum Bygg & Anläggning AB startades av John Graff som enmansföretag. Sedan dess har verksamheten utökats till att sysselsätta ca 20 personer och vi driver i dag företaget i stolt familjeanda tillsammans med sönerna Christoffer, Alexander och frun Helena. 

Vi använder miljögodkända fordon och maskiner och är medlem i Sveriges Byggindustrier. Det innebär att vi också har Kollektivavtal för våra medarbetare.

Vi har specialiserat oss på grundläggning och stomresning av villor och garage men vi utför även andra entreprenader som grunddränering, parkeringar och liknande. På byggsidan utför vi även om- och tillbyggnader, takomläggningar och andra renoveringsarbeten. Vi utför alla entreprenader i egen regi och har en välutrustad vagnpark med grävmaskiner, hjullastare, lastbilar samt fullt utrustade snickarlag.

På vintern utför vi även snöröjning och halkbekämpning åt företag, bostadsrättsföreningar och allmännyttan.

Vi tror att nöjda och glada medarbetare gör ett bättre jobb och vi strävar alltid efter att knyta långsiktiga samarbeten med våra partners – där alla känner sig trygga och bekväma i sitt val av entreprenör.

Rifum Bygg & Anläggning AB erbjuder marknadens mest effektiva totalentreprenad inom prefabricerade garageleveranser. Med det, sticker vi ut hakan och erbjuder kunniga och effektiva tjänster inom det du behöver av mark-, bygg- och övrig entreprenadarbeten.

Vårt arbetsområde är en omkrets av ca 15 mil från Uppsala.

Den levererade kvaliteten, vår effektivitet och lönsamhet, gör att familjeföretaget expanderar, både inom verksamheten och det geografiska området.

Allt utan att förlora den familjära känslan….